Oudergesprekken bij TEMS

ouder praat

Oudergesprekken bij TEMS

Oudergesprekken zijn een leuke manier om uzelf en uw kind te leren over positieve opvoedingstechnieken. Het is vooral belangrijk voor ouders van kinderen met speciale behoeften. Oudergesprekken helpen ouders te leren hoe ze een positieve, koesterende omgeving voor hun kind kunnen creëren en de vaardigheden die ze al aanleren kunnen versterken. Daarnaast geven ze ouders strategieën om hun communicatie en band met hun kinderen te verbeteren.

Parent Talks zijn videopresentaties door praktijkmensen en opinieleiders op het gebied van onderwijs. Ze zijn opgenomen en online beschikbaar, zodat je in je eigen tempo kunt kijken en luisteren oudergesprekken voeren oudergesprekken voeren. De video's kunnen zo vaak als nodig worden gepauzeerd en begeleidend materiaal kan worden gedownload. Deze video's kunnen ook nuttig zijn voor ouders die het misschien moeilijk vinden om traditionele conferenties bij te wonen.

Als het gaat om co-ouderschap, is het vooral belangrijk om je kinderen te beschermen. Je wilt niet dat ze slechte dingen over je horen, dus gebruik deze situatie niet als een kans om wraak te nemen. Zoek indien mogelijk advies en bespreek eventueel negatief gedrag met uw kind. Dit voorkomt kwaadspreken en helpt u een sterkere relatie met uw kind op te bouwen.

Oudergesprekken op TEMS bieden ouders hulpmiddelen, handige tips en ideeën voor thuisonderwijs. Onderwerpen waren onder meer revisietechnieken, emotionele intelligentie en digitale veerkracht. Binnenkort kan TEMS nog meer spannende oudergesprekken aanbieden!

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://hetsen-visschers.nl/