Hoe u de beste HP-laptops kiest

Hoe u de beste HP-laptops kiest

Als u op zoek bent naar een nieuwe laptop – of probeert te kiezen tussen opties zoals Toshiba, HP, Acer, Sony en anderen – dan is het merk HP Laptop waarschijnlijk het overwegen waard. De nieuwste HP-laptops bieden alles wat u van een ultradraagbare laptop mag verwachten: prestaties, opslag en draagbaarheid in één pakket. Je kunt ze op kantoor, thuis of onderweg gebruiken dankzij hun uitstekende batterijduur, maar wat als je ze wilt gebruiken om je favoriete games te spelen? Dat is waar HP's nieuwste laptops echt uitblinken: ze zijn niet alleen ultradraagbaar met een volledig touchpad, maar ook extreem krachtig, met veel geheugen en een snelle, lange batterijduur om op te starten. Bekijk onze beste HP-laptops in de onderstaande beste HP-laptops, in alfabetische volgorde:

HP-laptops

De HP Pavilion-reeks bestaat uit twee modellen: de HP Pavilion dv en de HP Envy. De afgunst heeft een volledig toetsenbord en een touchpad, terwijl de dv kleiner is met een normaal, traditioneel toetsenbord meer info op deze site. Beide zijn voorzien van Intel Core i5-processors en 8 GB RAM, maar de afgunst heeft ook een externe HD-webcam, een verdere boost voor het nut ervan. Beide zijn geprijsd op iets minder dan driehonderd dollar.

Voor degenen die op zoek zijn naar een solide, duurzame laptop met veel RAM en een goede grafische kaart, maar die de batterijduur, hoge schermresolutie en snelle prestaties willen die alleen een laptop kan bieden, is de Acer Laptop de beste keuze. Het beschikt over een standaard toetsenbord met een touchpad, een volledig toetsenbord en muis, maar het heeft één groot voordeel ten opzichte van andere laptops: het heeft een Acer-koelsysteem. Dit betekent dat hoe heet het oppervlak van de laptop ook wordt, het koel blijft dankzij de koellichamen aan de achterkant van de laptop. Andere laptops hebben dit voordeel misschien niet, maar het betekent dat je ongeveer twee keer zoveel batterijduur krijgt van de Acer. Het heeft de nieuwste en beste technologie erin, het heeft alleen een ontwerp dat het erg aantrekkelijk maakt voor consumenten. Zolang u online bij een betrouwbare bron koopt, zou u geen problemen moeten hebben met het bestellen van dit soort laptops.

Meer info over dit artikel: HP